Ervaringen met Academica

Hieronder vind je ervaringen van onze klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid.
Ben je klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen.


Deel jouw ervaring
 



Deel uw ervaring

Academica
scoort gemiddeld een

Dit is het gemiddelde cijfer uit
2756 klantervaringen.

9,6
average-image

Top organisatie. Ons al meerdere keren geholpen aan een positief hypotheekadvies. Onze zaak is geen standaard maar Academica denkt mee en snapt precies hoe de situatie in elkaar steekt! Deskundigheid ten top!

uit Almere 17 mei 2022

Goede ervaring was dit: men was goed bereikbaar en altijd kon je bij vragen de hypotheekadviseur direct bellen.

uit Hilversum 17 mei 2022

Zeer prettig en een snelle indicatie wat er mogelijk is. Bedankt!!

uit OSS 17 mei 2022

De digitale wereld is de toekomst. Is ook goed en werkt zeer snel. Toch is persoonlijk (face tot face) contact van wezenlijk belang dat nu helaas heeft ontbroken. Dit gemis levert 4 sterren op, anders ongetwijfeld 5 sterren.

uit Den Haag 17 mei 2022

Bedankt voor de positieve review! We waarderen het dat u ook uw feedback met ons deelt. Het gemis van persoonlijker contact nemen wij mee in onze toekomstige ontwikkelingen. 

Vriendelijke groet, Academica - 17 mei 2022

Gang van zaken Mailtje gestuurd Binnen 4 uur gebeld De adviseur wat hij verteld heeft en uitgelegd (krijg op de mail bevestigd ) Dit is er precies uitgekomen
Een min punt De wachttijd tussen Academica en de bank duurt lang om antwoord te van te krijgen Verder zeer tevreden
Gr Aloys

uit Lievelde 16 mei 2022

Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat uw ervaring positief is en u ook uw feedback met ons deelt. Wij verbeteren iedere dag en nemen uw opmerking hier in mee. 

Vriendelijke groet, Academica - 16 mei 2022

Duidelijke, heldere en prettige communicatie. Is zeer realistisch in de (on)mogelijkheden.

uit Son en Breugel 16 mei 2022