Ervaringen met Academica

Hieronder vind je ervaringen van onze klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid.
Ben je klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen.


Deel jouw ervaring
 



Deel uw ervaring

Academica
scoort gemiddeld een

Dit is het gemiddelde cijfer uit
2809 klantervaringen.

9,5
average-image

Prima service. Enige minpunt is dat er meerdere malen om dezelfde documenten is gevraagd door Academica, notaris en geldverstrekker. Daar waar bij anderen (tegelijkertijd het proces opgestart bij Academica) dit niet nodig was.

uit Schiedam 8 juni 2022

Bedankt voor het toelichten van uw ervaring en het delen van uw feedback. Wij sturen uw tip door naar de afdeling Hypotheken. Zij nemen uw feedback mee in verdere ontwikkelingen en verbeteringen. 

Vriendelijke groet, Academica - 8 juni 2022

Heel erg bedankt! Heel fijn geholpen en er is alle moeite voor mij gedaan.
Super :-)

uit Grevenbicht 7 juni 2022

Geweldige begeleiding gehad omtrent de aanvraag van een hypotheek. Het advies van de hypotheekadviseur hebben wij zeer professioneel als gemoedelijk ervaren, evenals de assistentie van medewerker dossier support.

uit Castricum 7 juni 2022

snel, duidelijk, goede verbinding en heeft ons gewezen op de mogelijkheden voor ons en gelijk een voorstel gedaan. heeft ons bewust gemaakt van de materie en ons de rust gegeven er over na te denken. voor ons een goede beslissing geweest om hem te contacten, dank daarvoor.

uit Austerlitz 7 juni 2022

Voor de tweede keer hebben wij de hypotheekadviseur gecontacteerd i.v.m. het oversluiten van onze hypotheek. De eerste keer was ook naar volle tevredenheid verlopen, dus de stap was nu ook snel gemaakt om het opnieuw via Academica te doen. Helaas was het i.v.m. de na weeën van Corona nog wel advies op afstand en telefonisch en dat werkt naar mijn mening toch wat minder persoonlijk. Waar mogelijk zou ik toch adviseren om weer bij de mensen thuis langs te gaan, vinden wij prettiger. Ook nu weer een prima advies gehad en alles werd snel en professioneel uitgewerkt. Zeker een aanrader. Bedankt weer namens de familie Van Stormbroek.

uit Maarssen 6 juni 2022

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u voor de tweede keer goed geholpen bent door onze adviseurs. Wij nemen uw tip mee in onze verdere ontwikkelingen en verbeteringen. 

Vriendelijke groet, Academica - 6 juni 2022

.

uit Almere 3 juni 2022