Ervaringen met Academica

Hieronder tref je ervaringen van onze klanten.
Ben je klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen.


Deel jouw ervaring
 



Deel uw ervaring

Academica
scoort gemiddeld een

Dit is het gemiddelde cijfer uit
2016 klantervaringen.

9,6
average-image

Op zich vind ik dat ik goed ben begeleid in het aanvraagproces voor het oversluiten van een hypotheek met een prima resultaat voor wat betreft de besparing op de te belaten maandtermijnen. Jammer dat aan het eind van het proces ik alsnog een aantal stukken moest leveren waarvan volgens mij vooraf bekend zou kunnen zijn dat die stukken benodigd zijn voor de aanvraag, Dat betrof namelijk een Pro Forma alflosnota en een Jaaropgave van de lopende hypotheek 2012, waardoor het proces twee weken vertraging opliep.

uit Almere 14 april 2020

Beste Henny, bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij onderzoeken hoe wij dit in ons proces kunnen verbeteren.

Vriendelijke groet, Academica - 14 april 2020

Prettig gesprek en goede behandeling van mijn vraag om informatie.

uit Maarssen 9 april 2020

prima kennismakingsgesprek, helder en transparant

uit Bussum 9 april 2020

Het was een open gesprek, waarbij verschillende mogelijkheden werden besproken. Er wordt meegedacht en gezocht naar een passend voorstel.

uit Woudenberg 8 april 2020

Het gesprek was een een prettig informatief gesprek. Ik had alle informatie gegeven en mijn situatie verteld. De offerte was er snel en conform de afspraak. Toen ik het voorlegde aan mijn accountant vertelde hij dat het hypotheekvoorstel helemaal niet gunstig was voor mij. Op langer termijn was ik duurder uit en met een hogere eindbedrag. Dit was niet helder en duidelijk uitgelegd.
Ik heb toen gemaild en aangegeven dat ik niet verder wilde met het hypotheekvoorstel. Uiteindelijk nooit meer een reactie gehad. Voor mij voelde dit als onprettig en niet serieus genomen. Ik ben blij dat ik het voorstel heb laten uitzoeken

uit Hendrik Ido Ambacht 7 april 2020

Beste Peter, bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij nemen contact met u op om de afronding van uw dossier met u te bespreken.

Vriendelijke groet, Academica - 7 april 2020

Gestelde vraag werd binnen de kortste keren helder beantwoord.

uit Thorn 4 april 2020