Ervaringen met Academica

Hieronder vind je ervaringen van onze klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid.
Ben je klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen.


Deel jouw ervaring
 



Deel uw ervaring

Academica
scoort gemiddeld een

Dit is het gemiddelde cijfer uit
2756 klantervaringen.

9,6
average-image

Wij zijn vakkundig en prettig geholpen door onze adviseur. Hij heeft tijdens onze gesprekken altijd de tijd genomen alles helder uit te leggen. Klein minpuntje was soms de matige bereikbaarheid. Verder complimenten hoe professioneel en betrokken wij zijn geholpen tijdens het gehele proces van advies tot oversluiten van onze hypotheek.

uit Houten 24 mei 2022

Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons! We vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw hypotheekadviseur. Wij doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen uw feedback hierin mee. 

Vriendelijke groet, Academica - 24 mei 2022

Krijg een mailtje om de notaris te bellen, maar geen telefoonnummer

uit Haarlem 23 mei 2022

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te vernemen dat u geen telefoonnummer heeft van de notaris. Wij sturen uw opmerking door naar de afdeling Hypotheken. Zij pakken dit verder met u op. 

Vriendelijke groet, Academica - 23 mei 2022

Duidelijke uitleg.

uit Doetinchem 23 mei 2022

Verkoper was opdringerig en uiteindelijk beschuldigend. Persoonlijke online omgeving heb ik om technische redenen ruim 3 maanden niet kunnen benaderen, met gevolg dat 1. ik op vrijdag de hypotheekrente niet via de online omgeving vast kon stellen en nu een verhoging van 0,1 % over de totale som en looptijd heb. 2 ik alle vertrouwelijke dossierstukken voorzien van persoonlijke gegevens en /of handtekeningen telkens onbeveiligd via mail moest verzenden. met alle risico's van dien. 3. Ik achter elke actie zelf aan heb moeten bellen ten einde de documenten onder de aandacht te brengen, in routing te brengen en de voortgang erin te houden. 4 ik telkens een andere collega aan de lijn heb gehad. 5 de door academica ingeschakelde makelaar ruim €100,- duurder was en taxatierapport 6 dagen later opleverde dan toegezegd 6 academica verzuimd heeft een vooraankondiging te doen bij de notaris met extra kosten tot gevolg. Academica zou mij moeten betalen voor mijn inspanningen ipv de volle mep in rekening te brengen.

uit Noord-Brabant 23 mei 2022

Bedankt voor uw uitgebreide toelichting op uw ervaring. Wij vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Een collega van ons Hypotheken team heeft zojuist telefonisch contact met u op proberen te nemen. Nadat hij geen gehoor kreeg, heeft u een e-mail ontvangen. We horen graag hoe we in contact met u kunnen komen om uw ervaring te bespreken.

Vriendelijke groet, Academica - 23 mei 2022

Top

uit Amsterdam 23 mei 2022

De hypotheekadviseur heeft ons altijd erg goed geholpen. we hadden echt het gevoel dat er meegedacht werd en dat onze financiële situatie in betrouwbare handen lag.

uit Oosterbeek 23 mei 2022