Ervaringen met Academica

Hieronder vind je ervaringen van onze klanten. We plaatsen álle ervaringen, uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid.
Ben je klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen.


Deel jouw ervaring
 Deel uw ervaring

Academica
scoort gemiddeld een

Dit is de gemiddelde waardering door Academica
klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.
Hieronder zie je al onze 3275 ervaringen.

9,6
average-image

Prima gesprek

uit SNEEK 25 september 2023

Uitstekend gesprek gehad. Relevante vragen, waarna de antwoorden goed werden gehoord en op doorgevraagd werd. Nuttig en aangenaam gesprek!

uit Veenendaal 23 september 2023

Het was een prettig gesprek, de Hypotheekadviseur wist ons duidelijk uit te leggen wat de verzekeringsvoorwaarden/afkoopmogelijkheden zijn. Enige puntje: bij het lezen van de polisvoorwaarden voordat ik het afkoopverzoek invulde, zag ik dat het verzekerd bedrag niet € 150.000 per persoon was, zoals ik dacht en besproken is, maar dat het verzekerd bedrag jaarlijks met 6 % afgebouwd is. Dus sinds 2006 met 102 %. Er is dus geen reden om de polis nu nog te laten doorlopen. Dat had de Hypotheekadviseur niet gezien. Gelukkig hebben we het zelf op tijd gezien, zodat we ons plan kunnen trekken.

uit Hellevoetsluis 22 september 2023

Ik heb het hele traject via Academica als uiterst prettig ervaren. De Hypotheekadviseur heeft mij uitstekend geholpen bij alles.
Het is niet iets wat je dagelijks doet dus de deskundigheid van een ander komt dan goed van pas. Ik ben goed bij de hand genomen in de te nemen stappen etc. Naast deskundig is hij aardig en worden gemaakte afspraken nagekomen. Dat geldt ook voor zijn collega’s van de binnendienst. Het hele proces is vlot en naar volle tevredenheid verlopen.

uit Monster 14 september 2023

Goede begeleiding en meedenkend, advies op maat.

uit Doetinchem 11 september 2023

werkt ook buiten de kantooruren en houdt ons op de hoogte van eea. tot de volgende keer

uit AMSTERDAM 11 september 2023